איך לכתוב בקשה לדרכון

Anonim

יותר ויותר, הרוסים מעדיפים לנוח לא בבית, אלא בחו"ל. אבל אפילו בנסיעה למדינות שמקלות על הרוסים להשיג ויזות או לבטל אותן לחלוטין, אזרח צריך מסמך מיוחד שיוכיח את זהותו מחוץ לפדרציה הרוסית - דרכון. וכדי לקבל את זה, אתה צריך לכתוב משפט. איך עושים את זה?

יהיה עליך

  • - מחשב;
  • - גישה לאינטרנט;
  • - עט.

הדרכה

1

קבל טופס בקשה. זה יכול להיעשות במהלך ביקור אישי במשרד של שירות ההגירה הפדרלית (FMS) במקום המגורים. במקרה זה, אתה יכול ללכת לעובד ללא תור ולקבל שני עותקים של הטופס ממנו. ניתן גם להוריד את הטופס מאתר האינטרנט של FMS. כדי לעשות זאת, מתוך הדף הראשי של המשאב, עבור לסעיף "עיבוד מסמכים", ומשם לכתוב "רישום דרכון זר". בחלק התחתון של הדף תמצא קישורים לטופסי בקשה שונים - לקבלת דרכון דור חדש (תקף למשך 10 שנים), לדרכון ישן במשך חמש שנים ולטופס מיוחד לרישום מסמכים לילד. בחר את סוג המסמך הדרוש לך והדפס אותו בשכפול.

2

התחל למלא את הבקשה. בעת מילוי טופס עבור סוג חדש של דרכון בינלאומי, לציין את שם המשפחה שלך, שם ופטרונומיה, תאריך ומקום לידה, מין, כתובת ורישום ואזרחות. כמו כן לרשום את המטרה של קבלת דרכון - תיירות, נסיעות עסקים, יציאה לחו"ל למגורי קבע. לאחר מכן, תידרש למלא את פרטי דרכון האזרחי שלך, וכן לענות על שאלות אם יש לך כל הנסיבות להגביל אותך בחו"ל, גישה למידע סודי, את החובה לעבור שירות צבאי, וכן הלאה. בטבלה מציינים את כל המקומות שבהם עבדת או למדת בעשר השנים האחרונות, עם ההודעות שלך וכתובות של ארגונים. אל תשכח לשים את תאריך המילוי ואת החתימה.

3

אם אתה ממלא בקשה עבור דרכון בינלאומי סוג הישן, עליך לפעול באותו אופן. בנוסף, יהיה עליך לדחוף תמונת פספורט על גבי טופס הבקשה, כמו גם למלא קטע על ילדים - לציין את כל הילדים הקטינים שלך כך שהם כתובים על הדרכון שלך.
ביישום מיוחד לילדים, הצד השני של הבקשה מתמלא בשם הנציג המשפטי - אחד ההורים או המטפל.

4

לתת את השאלון המלא למחלקת כוח האדם של המוסד או לדיקן המוסד. שם, עליו להיות חתום על ידי הארגון על ידי הארגון. אתה לא צריך לאשר דרכון עבור קטין.

arrow