כיצד לרשום אזרח זר

Anonim

הגעתם למקום מגורים חדש, אזרחים זרים חייבים בהכרח לעבור את הליך ההרשמה. כדי לעשות זאת, הם צריכים למצוא נכס למגורים, מסכים עם הבעלים על רישום לפנות רשות ההגירה המקומית.

יהיה עליך

  • - היתר ישיבה או היתר שהייה זמני;
  • - בקשה לרישום בכתובת שצוינה;
  • - הסכמת בעל הנכס;
  • - מסמכים המאשרים את הבעלות או השימוש בדיור (עבור בעל הנכס);
  • - מזהה.

הדרכה

1

עם ההגעה לרוסיה, לעזור זר למצוא אדם אשר מסכים לרשום אותו בדירה שלו. בחירת נכס למגורים לאחר מאובטח הסכמה לרישום הבעלים של הנכס, ללכת למשרד דרכון המקומי. שם, ודא כי חייזר כתב בקשה עם בקשה לרשום אותו בכתובת ספציפית.

2

זר חייב להירשם במקום מגורים מסוים בתוך שבעה ימים מיום הגעתו. יחד עם הבקשה, להראות את הדרכון במשרד שלך דרכון או תעודת זהות אחרת, כמו גם היתר שהייה זמני או רישיון שהייה.

3

בתורו, הבעלים של הדירה בכתב חייב לאשר את העובדה של הסכמה לרישום של אזרח זר. יש צורך כי הוא לקח איתו את דרכונו ומסמכים המאשר את הבעלות על דיור או את הזכות להשתמש במרחב המחיה. מסמכים אלה מראים את ראש משרד הדרכונים. במשרד הדרכון, להשלים את שני גליונות כתובת הגעה יד במסמכים יחד עם הבקשה לראש משרד דרכון.

4

אם הדירה משמשת תחת הסכם שכירות חברתי, מראש להרכיב הסכמה בכתב לרישום של דייר חדש מכל האנשים החיים ורשומים באותו מרחב מחיה. שימו לב לסטנדרטים של מרחב המחיה, בהסתמך על אדם אחד, כי במקרה של הפרת שלהם רישום של אנשים אחרים עשוי להיות אסור.

5

לאנשים שיכולים להירשם זר, אבל מפחדים תביעות נוספות שלו על מרחב המחיה, להסביר כי רישום אינו נותן את אזרח החוץ בעלות. בנוסף, בעלי הבית לגיטימי תמיד יכול לפנות את השותפה הזרה שלהם על ידי כתיבת הצהרה.

עצה טובה

בסוף שהייתו ברוסיה (בדרך כלל זה 90 ימים או המונח שנקבע על ידי חוזה העבודה שלו) זר חייב לעזוב את הפדרציה הרוסית לעזוב את הבית שבו הוא רשום.

arrow